Choď na obsah Choď na menu
 


Aktuality/Slovak Mini Trotter Cup

 

Topoľčianky budú bez klusáckych dostihov

Závodisko, š. p. Bratislava napokon už v tejto sezóne nevypíše žiadne ďalšie klusácke dostihy. Memoriál Ondreja Czižmára pod záštitou obce Nový Tekov, ktorý sa mohol konať už počas sviatočného mítingu prvého septembra na dráhe v Topoľčiankach, sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou uskutoční v budúcom roku.

Vlani sa pritom na rovnakom dostihovom dni odbehli za výdatnej podpory divákov až dva dostihy klusákov. V prvom zvíťazil holandský vodič a majiteľ Laurens G. Rinkes v sulke kvalitného In Drive With You, druhé zápolenie ovládol po tuhom boji Fly Spirit s domácim vodičom Pavlom Morozovom. Dva roky dozadu sa v sulke kuriózne podarilo uspieť víťazovi Veľkej pardubickej Lukášovi Matuskému, ktorý navigoval Chestera.

Tento rok videli diváci v bratislavskom Starom háji od mája do augusta dovedna sedem kusáckych dostihov. Po dlhých jedenástich rokoch sa do listiny víťazov zapísal aj kôň v slovenskom tréningu Top Secret J (Eilean Donon), najväčšou osobnosťou bol však nedávny derby-premiant Bucephalos Misi (Steakhouse). Jeho realizačný tím uspel vo všetkých sledovaných položkách slovenských klusáckych šampionátov, David Dobrovolný bol najlepším vodičom, jeho otec Jaroslav ovládol kategóriu trénerov a ich centrála Stáj Skree dominovala medzi majiteľmi. Sezónu 2023 si podrobne zhodnotíme neskôr.

 

Derby a Dunajský pohár prilákali tucet klusákov

Slovenské klusácke derby (2600 m, 4r, 4000 eur, letmý štart) a Dunajský pohár (1700 m, 3r+, 2400 m, letmý štart, prémiový heat) prilákali dovedna dvanásť koní. V utorok pred dostihmi škrtol svojich zverencov jedine nemecký tréner Robert Pletschacher, ktorý pôvodne plánoval do Bratislavy priviesť v nedeľu 13. augusta kvarteto koní.

O modrú stuhu bude napokon po zranení slovenského zástupcu Romeo Pro bojovať pätica klusákov. Presilu majú českí zástupcovia, štvoricu spoza rieky Moravy preverí rakúsky hosť so slovenským majiteľským pozadím Look At Me (Tiger Woods), ktorý má rekord 1:17,6 na strednej trati a bol ôsmy v domácej edícii derby. Spomedzi českých koní má najväčšie papierové šance švédska rodáčka Moriah Boko (Make It Happen) s rekordom 1:14,9 na krátkej dištancii. Otázke však je, ako sa popasuje s trávnatým podkladom a tiež s krátkou regeneráciou po predskúške českej analógie, kde zbytočne bojovala o triumf. Bratislavská dráha naopak dokonale sedí Bucephalosovi Misi (Steakhouse), ktorý tu tento rok tri razy vyhral a neskôr si v Bravanticiach zlepšil osobák na 1:15,7 na krátkej trati. Bez šance nebúdu ani potomkovia vynikajúceho Boccaccia, napredujúci Joker J´ Eso s rekordom 1:18,6 na strednej vzdialenosti a Janinn J´ Eso s maximom 1:16,4 na krátkej dištancii, ktorá môže využiť výbornú stajňovú formu.

derby_start.png

V šprintérskom Dunajskom pohári sa bude zrejme snažiť pokračovať po víťaznej šnúre fenomenálny český odchovanec, minuloročný dvojnásobný derby-víťaz a držiteľ českej trojkoruny Jerry s aktuálnym maximom 1:14,5 . Proti však môže byť triedový matador, sériový víťaz zápolení Troteur Francais s tohtoročným rekordom 1:15,2 na strednej trati Elixier de Charnie, ktorý si vlani starohájsky ovál takisto vyskúšal. A šancu na triumf má tiež rakúsky rodák JS Tolstoy, ktorý je v opatere Jarmily a Milana Červeňákovcov na farme Schoenfeld pri Marcheggu kúsok od slovenských hraníc, pôsobí ako plemenník a má rekord 1:13,1 na kilometer. Na prípadné zaváhanie favoritov môže striehnuť jediný domáci zástupca v nabitom poli, čerstvý slovenský rekordér s maximom 1:16,2 na strednej dištancii Top Secret J, ktorý trávnatú dráhu v Bratislave dobre pozná a má výhodu najnižšieho čísla. Bez šance na dobré umiestnenie nie je ani zvyšná trojica českých koní, z ktorých mierne preferujeme na francúzskych ováloch v minulosti bodujúceho Fly Spirita s rekordom 1:14,7 na dlhej dištancii. Nevyspytateľný Embargo D Ukraine a nemecký rodák Inaccessible Grou si musia spomenúť na svoje dávnešie formy, minulý rok však podali v Bratislave výborné výkony.

dp_start1.jpg

dp_start2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvidíme v Topoľčiankach Memoriál Ondreja Čižmára?

Sedem klusáckych dostihov v aktuálnej sezóne na Slovensku by začiatkom septembra mohlo doplniť ešte jedno zápolenie. Do spoločného projektu nášho webu a štátneho Závodiska znova vstupuje obec Nový Tekov. Starosta Ladislav Nagy potvrdil, že by po májovom Memoriáli Ondreja Nagya rád prevzal záštitu ešte nad jedným testom.

Pokiaľ Závodisko, š. p. Bratislava schváli návrh propozícií a výšku ponúkanej dotácie, mohli by sme si na dráhe v Topoľčiankach počas septembrového štátneho sviatku pripomenúť nedožité 85. výročie narodenia významného rodáka z Nového Tekova a popredného vodiča klusákov v tamojšom žrebčíne, víťaza vyše 100 dostihov Ondreja Čižmára. Ten bol v stajni pod taktovkou Ondreja Nagya jazdeckou dvojkou, na konte mal však mnohé významné dostihy. Priaznivci dostihov ho mohli vídať v sulkách takých koní ako Milas či Nifol. A hoci populárny"Pajti-báči" zomrel krátko po svojom odchode do dôchodku v polovici 90. rokov minulého storočia, žiadneho klusáckeho zápolenia na svoju počesť sa doposiaľ nedočkal...

Návrh propozícií nájdete tu:

https://www.harness.sk/clanky/propozicie-dostihov-2023.html

 

Bratislava - Starý háj, sobota 1. júna 2023

14.00 Memoriál JUDr. Roberta Deáka (klusáky, 3r+, 1700 m, 600 eur, méty)

15.30 Memoriál Ing. Juraja Deáka (klusáky, 3r+, 1700 m, 600 eur, méty)

Celkové poradie prémiového heatu 600 eur (bodovací systém: I. miesto 10 bodov, II. miesto - 7 bodov, III. miesto 5 bodov, IV. miesto - 3 body, V. miesto - 2 body, VI. miesto - 1 bod)

číslo meno vek, farba, pohlavie stajňa vodič metráž
1 ROMEO PRO (UA) 4 r. val. Luna Racing Team (CZE) Pavlo Morozov 1700 m
2 ACOUNT MERCI (A) 5 hda. Ecurie JS (CZE) am. Tomáš Klvaňa 1720 m
3 BARUNKA MISI (CZE) 5 hda. Stáj O. K. (CZE) Ondřej Kozel 1720 m
4 IMOS (CZE) 5 tm. hd. val. Ecurie JS (CZE) Jiří Svoboda 1720 m
5 BUCEPHALOS MISI (CZE) 4 hd. val. Stáj Skree (CZE) David Dobrovolný 1720 m
6  TOP SECRET J (A) 7 hd. val.

PlayAda Stables/ H.T.C. Drženice (SVK)

am. Dalibor Skladan

1740 m

 

 

 

Sexteto koní zabojuje v dvoch rozjazdách na počesť otca a syna Deákovcov

Po dlhých jedenástich rokoch uvidia diváci na Slovensku prémiový klusácky heat s dvomi rozjazdami. Podobné dostihy sa naposledy konali v júli 2012 na dnes už zaniknutej dráhe v Novom Tekove. V sobotu 1. júla nastúpi sexteto koní na štart dostihov, ktoré sa konajú na počesť Ing. Juraja Deáka a jeho syna JUDr. Róberta Deáka o celkovú dotáciu 1800 eur pod záštitou Mgr. Renáty Dobrovolnej.

   V úvodnom Memoriáli JUDr. Róberta Deáka (klusáky, 3r+, 1700 m, méty) očakávame úvodný tlak koní z prvej a druhej méty. Do českého tréningu presťahovaný zástupca domácej stajne Luna Racing Team Romeo Pro (Montpellier) pod taktovkou Pavla Morozova zrejme nájde súperku v podobe tempárky Acount Merci (Eilean Donon), ktorú pre Ecurie JS povedie amatér Tomáš Klvaňa. Majiteľ, chovateľ a tréner Jiří Svoboda však bude mať k dispozícii aj koncovkára Imosa (Doberman), ktorého sám povedie a ktorý by mohol napodobniť vlaňajšie striebro z Bratislavy, pričom franúzskemu klusákovi viac dôverujeme v druhej rozjazde, ktorá sa pôjde s odstupom hodiny a pol.

V oboch rozjazdách by sa však mohol presadiť Bucephalos Misi (Steakhouse), ktorý pre Stáj Skree opanoval pod vedením Davida Dobrovolného oba tohtoročné dostihy v Starom háji. Naposledy sa mu snažil vzdorovať aktuálnej jediný klusák v slovenskom tréningu Top Secret J (Eilean Donon) zo stajne PlayAda Stables/H. T. C. Drženice. Vytrvalec, ktorý sa na jar vrátil do akcie po takmer dvojročnej zdravotnej pauze s amatérom Daliborom Skladanom v sulke, však bude mať predpísaný vstupný prídavok, ktorý relativizuje jeho šance najmä v prvej rozjazde. Tempárka Barunka Misi (San Pellegrino), ktorú pre Stáj O. K. povedie Ondřej Kozel, môže v oboch zápoleniach iba prekvapiť.

TIP HARNESS.SK: MEMORIÁL RÓBERTA DEÁKA:

BUCEPHALOS MISI (5) - ROMEO PRO (1) - ACOUNT MERCI (2)

TIP HARNESS.SK: MEMORIÁL ING. JURAJA DEÁKA:

BUCEPHALOS MISI (5) - IMOS (4) -TOP SECRET J (6)

 

Bratislava - Starý háj, nedeľa 18. júna 2023

Memoriál Imricha Alkéra (klusáky, 3r+, 2000 m, 1200 eur, méty)

číslo meno vek, farba, pohlavie stajňa vodič metráž
1 ROMEO PRO (UA) 4 r. val. Luna Racing Team (SVK) Pavlo Morozov 2000 m
2 JOKER J´ ESO 4 tm. hd. Ecurie JS (CZE) Jiří Svoboda 2000 m
3 BUCEPHALOS MISI (CZE) 4 hd. val. Stáj Skree (CZE) David Dobrovolný 2020 m
4 FRAJERKA MISI (CZE) 5 hda. Stáj Tečovice (CZE) Ondřej Kozel 2020 m
5  TOP SECRET J (A) 7 hd. val. PlayAda Stables /H.T.C. Drženice (SVK) am. Dalibor Skladan

2040 m

 

 

Z Memoriálu Imricha Alkéra sa stala predskúška derby

Druhé zápolenie klusáckej časti dostihovej sezóny na Slovensku pod názvom Memoriál Imricha Alkéra (3r+, 2000 m, 1200 eur, méty) sa stáva nečakane malou predskúškou augustového derby. Tretiu júnovú nedeľu sa totiž v Bratislave na strednej trati predstaví až trojica potenciálnych účastníkov súboja o vavrínový veniec.

   Proti zástupcovi domácej stajne Luna Racing Team, tri razy v aktuálnej sezóne striebornému ukrajinskému ryšiakovi Romeo Pro (Montpellier) v sulke s Pavlom Morozovom a jeho premožiteľovi z mája, hnedákovi Bucephalosovi Misi (Steakhouse, David Dobrovolný, Stáj Skree) sa postaví tmavý hnedák Joker J´ Eso (Boccaccio), ktorého pre stajňu Ecurie JS zo severu Moravy povedie chovateľ, majiteľ i tréner Jiři Svoboda. Syn vynikajúceho českého odchovanca, ktorý niekoľko rokov úspešne pôsobil na francúzskych dráhach, má tento rok na konte triumf z Prahy. Vo Veľkej Chuchli naposledy triumfovala aj vlaňajšia suverénka zo Starého hája, päťročná hnedka Frajerka Misi (Steakhouse), ktorú pre Stáj Tečovice bude navigovať jej kouč Ondřej Kozel. S prídavkom štyridsiatich metrov nastúpi slovenský zástupca Top Secret J (Eilean Donon) zo stajne PlayAda Stables/H. T. C. Drženice s amatérom Daliborom Skladanom, ktorý pred mesiacom finišoval po takmer poldruharočnej zdravotnej pauze na treťom mieste.

TIP HARNESS.SK: BUCEPHALOS MISI (3) - FRAJERKA MISI (4) -TOP SECRET J (5)

 

Bratislava - Starý háj, sobota 20. mája 2023

Memoriál Ondreja Nagya (klusáky, 3r+, 1800 m, 1200 eur, méty)

číslo meno vek, farba, pohlavie stajňa vodič metráž
1 ROMEO PRO (UA) 4 r. val. Luna Racing Team (SVK) Pavlo Morozov 1800 m
2 BUCEPHALOS MISI (CZE) 4 hd. val. Stáj Skree (CZE) David Dobrovolný 1820 m
3 BARUNKA MISI (CZE) 5 hda. Stáj O. K. (CZE) am. Barbora

Šebestová

1820 m
4 FRAJERKA MISI (CZE) 5 hda. Stáj Tečovice (CZE) Ondřej Kozel 1820 m
5  TOP SECRET J (A) 7 hd. val. PlayAda Stables /H.T.C. Drženice (SVK) am. Dalibor Skladan

1840 m

 

 

Memoriál Ondreja Nagya prilákal päticu koní z Moravy a SR

Prvé zápolenie klusáckej časti dostihovej sezóny pod Tatrami zatiaľ prilákalo kvinteto koní. Na prihláškach Memoriálu Ondreja Nagya (3r+, 1800 m, 1200 eur, méty) figuruje trojica spoza rieky Moravy a nechýbajú ani dva klusáky, ktoré boli cez zimu importované na Slovensko. Tretí ročník dostihov, ktoré nesú meno významného trénera a vodiča zo zaniknutého žrebčína v Novom Tekove, doslova zobrali útokom odchovanci Dr. Milana Šímu zo Šumavy, ktorý mal kedysi svoje prvé dostihové kone ustajnené práve v bývalej bašte slovenského chovu klusáka. Patronát nad podujatím prevzala obec Nový Tekov, kde je v súčasnosti starostom syn populárneho "Bandi-báčiho" Ladislav Nagy.

   Papierovo najväčšie šance na triumf bude mať zrejme suverénka vlaňajšieho júnového testu z Bratislavy Frajerka Misi (Steakhouse), ktorú pre Stáj Tečovice Jaroslava Chrastinu pripravuje Ondřej Kozel. Ten by mal pritom do Starého hája priviesť aj ďalšiu päťročnú hnedku Barunku Misi (San Pellegrino), účastníčku minuloročného Slovenského klusáckeho derby pritom zrejme pre Stáj O. K. povedie debutujúca amatérka Barbora Šebestová. Tretím odchovancom z Hartmaníc je o rok mladší Bucephalos Misi (Steakhouse) z lotu Jaroslava Dobrovolného zo Střelíc pri Brne. Vlaňajší premiant z Bravantíc pod taktovkou jeho syna Davida má zrejme takisto derby ambície, no občas má sklony k cválaniu.

  Nová slovenská stajňa Luna Racing Team okolo Viery a Jána Madarászovcov bude mať v dispozícii štvorročného ukrajinského ryšavého valacha menom Romeo Pro (Montpellier), ktorý sa rozcvičil druhým miestom v Bravanticiach a s podporou skúseného Pavla Morozova môže profitovať z výhody na štarte. Triedou poľa je jednoznačne druhý slovenský zástupca Top Secret J (Eilean Donon), ktorý cez zimu posilnil stajňu PlayAda Stables/H. T. C. Drženice. Sedemročný tmavý hnedák valach, ktorý bol kedysi štvrtý v rakúskom derby, však poldruha roka neštartoval pre zdravotné dôvody a jeho aktuálny výkon pod vedením trénera s amatérskou licenciou Dalibora Skladana je preto otázny.

TIP HARNESS.SK: FRAJERKA MISI (4) - ROMEO PRO (1) - BUCEPHALOS MISI (2)

 

Last Lloyd získala tesný bronz v Bravanticiach

last_br_bronz-orez.jpg

LAST LLOYD zo syndikátu Hukovice-Play Ada Stables obsadila v sobotu 17. septembra v Bravanticiach tesné tretie miesto v Cene Moravsko-slezského klusáckeho spolku, keď pod vedením svojho trénera s amatérskou licenciou Tomáša Klvaňu dosiahla na trati 2140 metrov v poli siedmich koní kilometrové tempo 1:19,9. Jej stajňový kolega CHESTER finišoval v zápolení na 1640 metrov medzi osmičkou klusákov na štvrtej pozícii v kilometrovom čase 1:21,1.

 

Jerry najbohatším klusákom v sezóne

Najbohatším klusákom na slovenských dráhach bol v sezóne 2022, ktorá sa nedávno zavŕšila dvomi zápoleniami v Topoľčiankach, zverenec Ivana Coufala Jerry zo stajne Květná. Stačil mu na to jediný štart a triumf v obnovenom Slovenskom klusáckom derby so ziskom dvetisíc eur. Májový premiant z Bratislavy a štvrtý z modrej stuhy Little Star Boko obsadil v šampionáte koní podľa zisku druhú priečku aj vďaka tomu, že na území Slovenska štartoval štyrikrát.

Za reprezentantom ambicióznej ratíškovickej stajne Team Kotásek & FFF Stables, ktorý dovedna vyklusal 1232 eur, obsadili zhodne tretie miesto so ziskom 1000 eur víťaz Dunajského pohára Kane Fortuna zo stajne Viktoria a tiež jednotkový premiant z Topoľčianok Fly Spirit. Zástupca Ecurie JS však predtým dva razy štartoval aj v Bratislave. Prvú desiatku v pomyselnom poli 24 účastníkov slovenských klusáckych dostihov v sezóne 2022 uzatvárajú ďalší traja reprezentanti šampiónskej stajne Luthier Boko, Union Forces a In Drive With You (Team Kotásek & FFF Stables), júnová prevádzková víťazka zo Starého hája Frajerka Misi (Stáj Tečovice), elitný veterán Inaccessible Grou (S. Gloria) a bronzový z júlového derby Leroy W (Vávra Chropyně). Na rozdiel od minulej sezóny sa nedarilo zástupcom česko-slovenského syndikátu Hukovice - PlayAda Stables. Lanský premiant z Topoľčianok Chester obsadil po roku štvrté miesto a progresívna Last Lloyd finišovala na rovnakej pozícii pri ouvertúre v Bratislave. Následne doplatila na kolíziu na štarte a do posledných dostihov, kde mala reálnu šancu zabojovať o triumf, pre poruchu na výstroji nenastúpila...

klus_2022_stat.jpg

Zdroj: Závodisko, š. p. Bratislava

 

DOSTIHY KLUSÁKOV V SEZÓNE 2022

Po tom, čo sa nám vlani v spolupráci so Závodiskom, š. p., Bratislava podarilo zorganizovať tri zápolenia klusákov na slovenských dráhach, pokračuje iniciatíva na vypísanie ďalších dostihov aj v sezóne 2022. Vzhľadom na zložitú pandemickú aj ekonomickú situáciu bude ich realizácia závisieť od spolupráce Dostihovej autority SR so súkromným sektorom.

V najbližšej dostihovej sezóne by sme mali byť svedkami minimálne ôsmich zápolení v sulkách, pričom klusácka prevádzka pod Tatrami by sa mala zahájiť v polovici mája v bratislavskom Starom háji a pokračovať bude zrejme až do septembra. Po trinásťročnej pauze by mali priaznivci tohto odvetvia vidieť aj medzinárodné Slovenské klusácke derby a tradičný Dunajský pohár pre elitných šprintérov. Rovnako ako v minulom roku by sa mali klusáky objaviť aj počas sviatočného septembrového dostihového mítingu v Topoľčiankach.

  Klusácka prevádzka bola na Slovensku podmienečne zastavená v roku 2012 pre klesajúci počet koní v slovenskom tréningu. O rok neskôr videli diváci v Bratislave jedny spomienkové dostihy, ďalšie potom v sezóne 2018 v Šuranoch, kde nechýbal ani domáci zástupca. Vlani sa do termínovej listiny zaradili tri podujatia. Veľmi dobré ohlasy vzbudil predovšetkým triumf Lukáša Matuského v sulke Chestera zo stajne Hukovice - PlayAda Stables od moravského kouča Tomáša Klvaňu. Víťaz Veľkej pardubickej z roku 2020 zúročil svoje niekdajšie skúsenosti zo sulky. Viac sa ale v sumáre darilo jeho bývalému ratíškovickému zamestnávateľovi Jaromírovi Kotáskovi, ktorého zverenci Samson Misi a In Drive With You vyhrali oba testy v Starom háji, v sulke s holandským majiteľom Laurensom G. Rinkesom.

 

SLOVAK MINI TROTTER CUP 2020

   Dostihová stajňa PlayAda Stables vyhlasuje štvrtý ročník seriálu pre poníky v sulkách pod názvom SLOVAK MINI TROTTER CUP 2020.

   Našou ambíciou je usporiadať minimálne tri dostihy pre 3-ročné a staršie miniklusáky, v sulkách ktorých by sa mali predstaviť deti vo veku od 6 do 16 rokov, respektíve žiaci SOŠ v Šali so zameraním na jazdectvo a chov koní.

   Úvodné zápolenie by sa malo uskutočniť prvú májovú nedeľu na dostihovej dráhe v Šuranoch v rámci tradičného mítingu. Nasledujúce potom v júni alebo júli na dráhe v Topoľčiankach. V rovnakom mesiaci by nemalo chýbať ani podujatie v Bratislave - Starom háji, kde sa uskutoční derby pre miniklusáky v sulkách i pod sedlom.

   Dostihov sa môžu zúčastniť poníky, ktoré majú príslušnou autoritou vydaný pas a ktoré spĺňajú aktuálne veterinárne podmienky, platné na území SR pre zvody koňovitých zvierat (ochranné očkovanie proti influenze koní a laboratórne vyšetrenie a infekčnú anémiu koní s negatívnym výsledkom).

   Dostihov sa z bezpečnostných dôvodov môžu zúčastniť len poníky a jazdci, ktorí absolvovali minimálne jeden tréning pod vedením osoby, ktorá v minulosti bola trénerom klusákov, alebo odjazdila minimálne 10 klusáckych dostihov.

   Do každých dostihov budú pripravené vecné ceny. Novinkou je výber zápisného vo výške 5 eur pre každé dostihy a garantovaná dotácia pre majiteľov v každých dostihoch vo výške 50 eur. Percentuálny pomer výhry bude nasledovný: víťaz 50 %, druhý 25 %, tretí 15 % a štvrtý 10 %. Ak bude na štarte dostihov osem a viac poníkov, výhra sa delí pomerom 50 - 23 - 15 - 7 - 5 percent z dotácie. V dostihoch derby je zabezpečená dotácia vo výške 200 eur. Jednotlivé dostihy sa budú bodovať podľa nasledovného kľúča: I. miesto - 10 bodov, II. miesto - 7 bodov, III. miesto - 5 bodov, IV. miesto - 3 body, V. miesto - 2 body a VI. miesto - 1 bod. O konečnom poradí v šampionáte rozhodne celkový počet bodov, ktoré poníky nazbierajú v jednotlivých dostihoch.

   Pre majiteľov prvých troch poníkov v celkovom hodnotení budú zabezpečené špeciálne vecné ceny a plakety. Celkové vyhodnotenie seriálu prebehne na predpokladanom záverečnom podujatí sezóny 2019.

 

Konečné poradie seriálu Slovak Mini Trotter Cup 2019

poradie meno vek, farba, pohlavie stajňa počet bodov
1.

MIŇA

15 tm.ra. SOŠ Šaľa 51
2. SANY 12 tm.hda. Nýrwest - Nýrovce 45
3.

OSCAR

6 str.val. SOŠ Šaľa 36
4. MEGGY 7 hda. SOŠ Šaľa 34
5. PAULI (A) 16 hd.val. Stall Elisabeth 20
6. BARBIE 8 ba. PlayAda Stables 12
7. FLECKY (A) 16 str.val. Stall Elisabeth 7
8. KIKI 6 stra. Count of Tuscany 1
9.-10.

FLIKA

8 ba. Nýrwest - Nýrovce

0

9.-10. SONNY (CZE) 13 str.val. Stajňa Paulínka Imrišková 0

 

Konečné poradie šampionátu minivodičov 2019

poradie meno štarty I. II. III. IV. V.
1. Jesika Kissová 6 4 0 0 0 1
2. Juraj Rekeň 8 2 3 2 0 0
3. Helena Fehr 2 2 0 0 0 0
4. Diana Giertlová 8 0 3 1 2 1
5. Daniela Kubizňáková 6 0 1 3 2 0
6. Emilia Fehr 1 0 1 0 0 0
7.-8. Erika Bagócsiová 2 0 0 1 1 0
7.-8. Nikola Okruhlicová 2 0 0 1 1 0
9. Nelly Skladanová 2 0 0 0 1 1
10. Ivana Sitárová 1 0 0 0 0 1
11.-12. Silvia Cassaniti 1 0 0 0 0 0
11.-12. Lukáš Eliáš 1 0 0 0 0 0

 

Termínová listina 2019 a videá z dostihov
 
miesto dátum názvy dostihov, odkaz na video
Šurany 5.5.2019

Cena TJ Slávia Šurany (miniklusáky, 350 m)

Cena Lokotrans Slovakia (mini-monté, 300 m)

Bratislava 19.5.2019

... (miniklusáky, 400 m) DOSTIHY ZRUŠENÉ

Topoľčianky 30.6.2019

Cena stajne Tekovia Levice (miniklusáky, 500 m)

Cena Nár. žrebčína Topoľčianky (mini-monté, 300 m)

Bratislava 21.7.2019

Slovenské miniklusácke derby (600 m, 100 )

Slovenské Mini-monté Derby (350 m, 50 €)

Senica 25.8.2019 ... miniklusáky (3r+, 400 m) DOSTIHY ZRUŠENÉ
Bratislava 6.10.2019

Cena Stall Elisabeth (mini-monté, 300 m)

Cena Vetis (miniklusáky, 400 m)

 

Konečné poradie seriálu Slovak Mini Trotter Cup 2018

poradie meno vek, farba, pohlavie stajňa počet bodov
1.

VIKY

16 stra. Nýrwest - Nýrovce 44
2.

MIŇA

14 tm.ra. SOŠ Šaľa 39
3.

ANGELO TRINKET BLACKMORE

11 b.val. Stáj Hanka 30
4.

KIKI

5 ba. Count of Tuscany 26
5.

MAJDALENKA

11 ba. Stáj Hanka 21

6.

MEGGY 6 hda SOŠ Šaľa 13
7. BARBIE 7 stra.

Counf of Tuscany/ PlayAda Stables

11
8.

HARRY

4 b.val. Count of Tuscany 6

 

Šampionát vodičov miniklusákov 2018

poradie meno štarty I. II. III. IV. V.
1. Juraj Rekeň 6 3 1 0 0 1
2. Tomáš Kreuzhuber 5 2 0 2 0 0
3. Jesika Kissová 7 1 3 2 1 0
4. Klára Horáková 2 1 1 0 0 0
5. Adéla Burešová 6 0 1 2 1 1
6. Erika Bagócsiová 3 0 1 0 1 0
7. Diana Giertlová 3 0 0 1 2 0
8. Nelly Skladanová 1 0 0 0 1 0
9. Jan Lašák 2 0 0 0 1 0
10. Silvia Cassaniti 3 0 0 0 0 2
11. Valéria Szabóová 1 0 0 0 0 1
12. Ivana Sitárová 2 0 0 0 0 1

 

Termínová listina dostihov miniklusákov 2018

miesto dátum počet názvy dostihov, odkaz na video
Šurany 6.5.2018 1

Cena TJ Slávia Šurany (350 m)

Bratislava 20.5.2018 1 Cena SOŠ Šaľa (350 m)
Topoľčianky 10.6.2018 1

Cena stajne Tekovia D Levice (300 m)

Topoľčianky 8.7.2018 1 Cena Národného žrebčína Topoľčianky (400 m)
Topoľčianky 5.8.2018 1 Cena TV RIK (500 m)
Bratislava 12.8.2018 1

Slovenské miniklusácke derby (600 m)

Senica 19.8.2018 1 Cena PD Senica (400 m)

 

Konečné poradie seriálu Slovak Mini Trotter Cup 2017

poradie meno vek, farba, pohlavie stajňa počet bodov
1. VIKY 15 stra. Nýrwest-Nýrovce 42
2. MIŇA 13 tm.ra. SOŠ Šaľa 37
3. MAJDALENKA 10 ba. Stáj Hanka 31
4. SANY 10 tm.hda. Nýrwest-Nýrovce 25
5.-7. LUSSY 3 prekv.hda. VEJOBA TEAM 19
5.-7. CSINOS 15 prekv.hda. VEJOBA TEAM 19
5.-7. ZUZKA 22 tm.hda. Stajňa Modráčik 19
8. KORA 13 hda. PlayAda Stables 16
9. KIKI 4 stra. Count of Tuscany 5
10.-11. MEGGY 5 hda. SOŠ Šaľa 3
10.-11. OSCAR 4 str. SOŠ Šaľa 3
12. HARRY 3 b. Count of Tuscany 1

 

Šampionát vodičov miniklusákov 2017

poradie meno štarty I. II. III. IV. V.
1. Barbora Mihályová 3 2 0 1 0 0
2. Juraj Rekeň 2 2 0 0 0 0
3. Tomáš Kreuzhuber 4 1 3 0 0 0
4. Jozefína Baloghová 5 1 2 1 1 0
5. Jesika Kissová 7 1 1 5 0 0
6. Alžbeta Anteková 1 1 0 0 0 0
7.-8. Radka Švačeková 1 0 1 0 0 0
7.-8. Veronika Vargová 1 0 1 0 0 0
9. Natália Sitárová 2 0 0 1 0 1
10. Nelly Skladanová 4 0 0 0 2 1
11. Ivana Sitárová 2 0 0 0 2 0
12. Sofia Muráriková 1 0 0 0 1 0
13.-14. Erika Bagócsiová 2 0 0 0 1 0
13.-14. Mário Jakubička 2 0 0 0 1 0
15.-16. Adéla Burešová 1 0 0 0 0 1
15.-16. Veronika Galbavá 1 0 0 0 0 1
17. Cynthia Kissová 2 0 0 0 0 1

*Andrea Kirková 4x štartovala mimo súťaž vodičov miniklusákov a získala III., IV. a V. miesto, ktoré pripadlo jazdcom v nasledujúcom poradí

**Michal Czucz 2x štartoval mimo súťaž vodičov miniklusákov a získal dve IV. miesta, ktoré pripadli jazdcom v nasledujúcom poradí

 

Termínová listina dostihov miniklusákov + VIDEÁ

miesto dátum počet dostihov názvy dostihov, odkaz na video
Šurany 7.5.2017 2

Cena LOKO TRANS SLOVAKIA (350 m)

Cena TJ Slávia Šurany (500 m)

Topoľčianky 11.6.2017 2

Cena Tekovia D Levice (350 m)

Cena Národného žrebčína Topoľčianky (500 m)

Bravantice 22.7.2017 1 Cena Equi Forum (640 m)
Senica 20.8.2017 1 Cena PD Senica (400 m)
Bratislava 10.9.2017 2

Cena TV RIK (350 m)

Slovenské miniklusácke derby (700 m) 

 


 

1800 m
1800 m
 
 

 


Posledné fotografie



Archív

Kalendár
<< február / 2024 >>


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 437112
Mesiac: 3317
Deň: 97